YOZGAT POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİNDE 24.DÖNEM EĞİTİM ÖĞRETİMi BAŞLADI
  17 Ekim 2019

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezinde eğitim görecek olan 24. Dönem Polis Adayları yapılan açılışla yeni Eğitim-Öğretim sürecine başladı. Aziz Şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimiz için yapılan saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, öğrencilere seslenen Okul Müdürümüz Sayın Zafer KİŞİ; İçişleri Bakanlığımızın Güven Masası Projesi kapsamında görevlendirilmesi planlanan 3 bin kadın polis adayının alım sürecinin tamamlandığını belirterek, “Bu bağlamda görev verilen okulumuz 493 polis adayımızla eğitim öğretime başlamıştır. Her dönem olduğu gibi bu dönemde polis adaylarımızın fizikken ve ruhen en iyi şekilde yetiştirilmeleri için teknik personelinden müdürüne kadar tam bir iş birliği ve disiplin içerisinde bilinçli ve özverili bir şekilde eğitim faaliyetlerimizi yürütecek ve inşallah sonunda hukukun üstünlüğüne inanan, bilgili, tarafsız, ülkesine, bayrağına, milletine, mesleğine sağdık, dürüst, mütevazı, mert, cesur, fedakâr, adil, azimli birer polis olarak milletimize hizmet kervanında yerlerini almaları için tüm gayretimizle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Yozgat Valisi Sayın Kadir ÇAKIR'ın ilk ders konuşmasını tamamlamasının ardından kurban kesimi ve ikramlarla tören son buldu.

Haber Paylaş